Results 1 to 5 of 5

Thread: AC Fan

  1. #1

    Default AC Fan

    Hi I have been having issues with the fan speed while I have been using the AC in long drives. It seems to loose power or the air would just not come through the vents. This is specially when Iím on the fway. Any idea why this is or what I can do to fix it I have a 2004 Territory and itís only done 7000kms


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. #2
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2,500
    Thanks
    11
    Thanked 51 Times in 45 Posts

    Default

    Sorry, is this a For Territory, or a BMW?

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by jnrdavo View Post
    Sorry, is this a For Territory, or a BMW?
    Sorry Ford Territory


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2,500
    Thanks
    11
    Thanked 51 Times in 45 Posts

    Default

    2004 and 7,000 kays?

    Could just need regassing ... get it off to your local mechanic..

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by jnrdavo View Post
    2004 and 7,000 kays?

    Could just need regassing ... get it off to your local mechanic..

    Sent from my SM-G950F using Tapatalk
    Yeah the car has very low mileage when I bought it 2 years ago it had only 26000km, it was an ex military car and sat around most of the time and wasnít drivin much, only at the base.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •